Juhtúrós-kapros csirkemell ragu, párolt rizzsel

Hozzávalók 2 személyre:

40 dkg csirkemell kockára vágva

2 ek. kacsazsír vagy olaj

1 fej vöröshagyma apróra vágva

15 dkg juhtúró

1 csomag friss kapor apróra vágva

1 doboz 350 grammos tejföl

só, bors, fokhagyma ízlés szerint (én 4 gerezd fokhagymát tettem bele)

Elkészítése:

A hagymát a felforrósított zsiradékon dinszteljük meg, majd dobjuk rá a húst, sózzuk, borsozzuk és fehéredésig pirítsuk.

Miután a hús megpirult tegyük hozzá a juhtúrót, tejfölt és keverjük homogénre ragunkat. Reszelt fokhagymával, apróra vágott kaporral, borssal ízesítsük majd forraljuk fel és készítsünk hozzá párolt rizst.

Jó étvágyat!