Diétás grill csirke, kukorica saláta, francia zöldbab

Hozzávalók 4 személyre:

4 szelet csirkemell (kb.80 dkg.)

4 ek. vaj vagy margarin

só, bors, sok fokhagyma

1/2 kg zöldbab

1 konzerv vagy 35 dkg mirelit kukorica

kapor ízlés szerint

2 kis pohár natúr joghurt

1 tk. cukrozatlan mustár (dijoni)

2 ek. light majonéz

nyírfacukor/stevia vagy eritrit esetleg rizsszirup ízlés szerint

Kukorica saláta elkészítése:

A kukoricánk ha mirelit megpároljuk, ha konzerv leöntjük a levét és lecsepegtetjük. A joghurtot, mustárt, sót, borsot, kaprot, majonézt és édesítőt majd a kukoricával összekeverjük és hagyjuk a hűtőben állni minimum 30 percet, hogy jól összeérjenek az ízek.

Zöldbab elkészítése:

A zöldbabot pároljuk meg kevés vízen (éppen csak a zöldség alját lepje el), sózzuk meg majd ha megpuhult a zöldségünk adjuk hozzá az 1 ek. vajat és pirítsuk át.

Csirkemell elkészítése:

A sózott, borsozott, fokhagymával bedörzsölt csirkemelleket a maradék vajon megsütjük hirtelen tűzön.

Végül, miután elkészültünk mindennel tálaljuk.

Jó étvágyat!