Ananászos csirkemell, sült burgonyával

Hozzávalók 2 személyre:

2 kiklopfolt csirkemell szelete

4 karika ananász

10 dkg reszelt sajt

2 szelet bacon

só, bors

Köret:

3-4 közepes burgonya

bő olaj

Csirkemell elkészítése:

A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk.

A tepsi aljára rakunk 1-1 szelet bacont majd a csirkéket rátesszük, erre helyezzük az ananászkarikákat 2-2 db.-ot és megszórjuk reszelt sajttal.

A sütőbe betesszük a csirkét és 15 percig fólia alatt sütjük 180 °-on majd levesszük a fóliát és még 10 percet 200°-on pirítunk rajta.

Köret elkészítése:

A bő olajat felforrósítjuk majd a tetszés szerint felvágott burgonyát kisütjük és végül sózzuk.

A húst és köretet egyszerre tálaljuk.

Jó étvágyat!